Vitamin Shaklee

Keunikan Shaklee 

Sejak lebih 50 tahun, jutaan keluarga telah meletakkan kepercayaan mereka kepada Shaklee dalam mencorak gaya hidup sihat yang tidak dapat ditandingi oleh syarikat lain - iaitu dengan menghasilkan produk semula jadi yang selamat DAN terbukti berkesan.

Misi kami di Shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik kepada setiap insan. Kami merealisasikannya dengan menghasilkan produk semula jadi yang sungguh luar biasa, yang membuatkan anda teruja untuk berkongsi tentang kelebihan produk kami dengan rakan-rakan anda. Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar.

Tiga jaminan kami apabila anda memilih Shaklee – Ia sentiasa selamat, ia sentiasa berkesan, dan ia sentiasa mesra alam.Siapa saya? 

Apa kaitan saya dan Shaklee?

Untuk pengetahuan rakan-rakan Ria's Collection, sejak Julai 2013, saya adalah pengedar Shaklee yang sah dengan ID 946001. Jadi jika anda ingin mencuba atau ingin mendapatkan vitamin Shaklee dari saya, jangan segan-segan...jangan malu-malu untuk menghubungi saya ye...


Atau anda boleh juga teruskan pembelian di sini.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=0a2a51dac6138826127f093500461d91

Dan

Jika anda berminat untuk menjadi ahli dan mendapat keistimewan sebagai ahli, sila isi borang ini sekarang.
https://docs.google.com/forms/d/1aJvg0Jel6FGQLYAG0hH-x7EqBvABRFvntIflaucfwVU/viewform
Jangan lupa lawati blog kami 

Terima Kasih :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...